Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 16

Droog!

De 500 kilometers zijn gehaald dus vandaag tijd voor andere klussen…Misschien morgen nog wat extra fiets-kilometers.
Vandaag begonnen met het maken van een afdak (links) voor de schapen en ganzen op het betegelde stuk. De boomgaard is één grote modderpoel.
En alle schapen lopen graag met Berry mee behalve de kleine Nina. Dus mijn taak om Nina en de ganzen op het verharde stuk te krijgen en gelukt!
De ezelmeiden vinden het wel gezellig al hun vriendinnen en vriend in hun betegelde tuin! Al het houtwerk staat nu in de teerverf morgen gaat het dak erop! Een mooie schuilplaats voor al dat vuurwerk geknal en de vele regen…

Post navigation

16 comments on “Droog!

  1. very fascinating…Now i’m simply nevertheless studying through an personal, while I’m trying to reach my personal goals. My partner in add-on to i completely cherished studying what’s posted because of your self website. Be mindful within the actual posts coming. My …

  2. My 3 year old pushed his little chair next to the counter climbed on and was standing on the stove in the blink of an eye. Things like that happen with children. He got in trouble and hopefully he doesn’t do it again, but he might. If Gwen’s son is half as rambuctious as mine is, I understand. Hope he feels better soon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *