Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Welkom Pippi

Welkom hele kleine Pippi! Zie het verschil eens met Boss…
Annemarie en ik waren al om iets voor 9 uur vanmorgen in Woudenberg om de kleine op te halen. En ja ze blijft zo klein. De goudooggans is een klein en zachtaardig ras.
Boss keek en keek en keek nog eens of er niet ene grotere zus uit de reisdoos kwam, geweldig.
We hadden allerlei namen voor haar bedacht maar toen we haar zagen en ook in onze wei zagen rond waggelen….paste geen één naam! Ojee!
Dus toen we aan een bakkie koffie zaten kwam Pip de siamees bij mij op schoot en hadden Annemarie en ik allebei zoiets van ja dat was een goede naam geweest! en toen Annemarie zei dat de knietjes van de kleine lijken op die van Pippi Langkous…..hoefde we niet meer na te denken. Pip en Pippi Langkous in de wei.
Leuk……en een echte passende naam.
Want…..toen wij lang en breed op de KreaDoe liepen deed Pippi haar naam eer aan en…..liep ze dus al op straat…zij kan zo door het hek en hoplaaaa.
Berry is dus de rest van de dag bezig geweest met gaas zetten langs het kastanje houten hekwerk….Oopsie….
Nu ligt Pippi bij Boss en de kippen te slapen, veilig binnen. Ook dat was even wennen voor mevrouw Langkous hihi.
Ik vind haar nu al geweldig…..Berry moet nog even wennen.

Post navigation

3 comments on “Welkom Pippi

  1. Helemaal GE-WEL-DIG …Boss die even de gans uit de doos moest kijken ..super dat ze zo samen al met de kips op stok gingen …tis wel een bijdehandje he die Pippi om lekker aan de wandel te gaan over de straat …ben super blij voor jullie dat Boss toch een mooi lief zusje heeft gekregen/gevonden , liefs Henriette

  2. Ik dacht dat geiten alleen de benen namen, maar ganzen dus ook, vandaar zeker de ganzen pas, dat was weer extra werk, (je citroenplant van het vorige blog is trouwens super)
    Ik hoop dat Pippi langkous gauw gewend is en blijft waar ze hoort, in de wei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *