Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Vakkundig klein maken

Vanmorgen was het droog, de zon piepte soms zelfs door het grijze wolkendek, jippie!
Mooi weer dus om de gesneuvelde kersenboom vakkundig te snoeien.
Bart knipte de kleine takken met blad eraf deze gaan naar de schapen en ezels. De iets dikkere takken hebben Sven en ik gezaagd met de handzaag en leggen we apart want in de kippen en ganzenweide komt een houtwal. De echte dikke takken gaan we drogen om mooie schijfjes van te zagen. En echt stevige takken van zo’,n 10 tot 20 cm doorsnee gaan geënt worden met fluweelbroed. Maar deze moeten gezaagd worden met de kettingzaag, mooie klus voor Joey en Berry.
En dan blijven er nog hele grote en dikke stukken over……..En kersenhout is prachtig meubelhout..
Ook Bjorn de bulldog hielp ijverig mee!
Annemarie was druk met Boss en Pippi, ze zoeken elkaar steeds meer op, zo leuk! Ook was Annemarie druk met de houtbrander en de nieuwe pompom-mallen van de KreaDoe.
Kortom een hele productieve ochtend!
Ps houden jullie zaterdag 14 december vast vrij??? Iets met kerst en gezelligheid….Wordt vervolgd.

Post navigation

3 comments on “Vakkundig klein maken

  1. 14 dec staat genoteerd,, wordt vervolgt, (desnoods in een rolstoel) Heerlijk de productieve dag, ruimen en zie dat je nog heel veel kunt met de Kers, bij jullie leeft niets voor niets, komt helemaal goed!,
    leuk hoor, het gaat kriebelen, richting kerst, als je verzoek nummers hebt, laat het me weten, engeltjes van stof, die met lavendel gevuld kunnen worden, zo ook klokjes, ik maak het met liefde voor je en gratis hé, opbrengst voor de tuinderij, tijdens de kerstmarkt, ik hoor het wel , schroom niet, ik moet straks mijn wandelingen even ontberen, dus m'n handen kunnen werken!

  2. Sterre en cehabo

    PRODUCTIEF DAGJE , MET HEEL VEEL MOGENLIJKHEDEN VOOR DE KERSEN BOOM. WAS DE REST NIET MEER TE REDDEN?? oeps hoofdletters maar alaa!!!! 14 dec wordt genoteerd!!haha fijne avond !!XX

  3. ja hoor ik ken het wel…. ik zag nu een 2 te staan ( reacties )) whaaa ik klik erop en ben er
    owwwwwwwwwwwwwwww wat lief van tineke…. ikke is bezig met een sjaal ….die je kan verkopen en dan opbrengst de ganzert ( ben nu exact op de helft haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *