Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Pedicure

Een drukke en gezellige dag op de Tuinderij.
We zijn het er allemaal over eens dat Paula, Tineke en Jenneke wel heel bijzondere mensen zijn om zomaar kosteloos een product of producten voor ons te maken en te willen maken….Om te verkopen op de markt en de opbrengst is voor de stichting….
We waren er gewoon even stil van toen ik het vertelde…
Bart, Joey en Bernadette waren druk met een opdracht. Ook hielp Bernadette nog volop met pompommen maken. En daar hebben we weer allerlei leuke ideetjes mee.
Vanmiddag kwam Hans Hoef (hoefsmid) en dat is altijd gezellig dus Bart en Bernadtte bleven langer en Toon kwam eens kijken wat het werk van een hoefsmid nou eenmaal in houdt.
Suus en Guus staan er weer mooi bij!
En….we hebben vandaag vooral veel gelachen, heerlijk!

Post navigation

2 comments on “Pedicure

  1. En daar word ik dan weer stil van, gewoon iets doen voor je medemens moet toch niet zo bijzonder zijn
    De sterren liggen al geknipt, morgen klokjes, overmorgen engeltjes, als ik fleece kan bemachtigen maak ik ook de leuke muts na, heb je zelf ideëen of wensen, vraag/zeg het me gewoon, wat mijn ogen zien kunnen mijn handen, ook een fijne gave (hoe groot is die markt eigenlijk, veel bezoekers? ik kan soms nog weleens doordraven…)
    Net als de hoefsmid, de gave, super toch dat iemand dat durft en doet, ik had altijd groot respect voor die mensen, stond zo'n man naast zo'n groot paard of het niets was…………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *