Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

HotLips

Ja echt waar! Een foto van vandaag, alle foto’s op deze blog zijn van de dag zelf! Begin november en nog volop in bloei, de Salvia Hotlips. Mooi hè?!
Het was vandaag ook helemaal niet koud, wel nat.
Joey en Bart hebben 2 opdrachten afgerond en nog een mooie kerstboom afgemaakt n.a.v een hint van Paula.
De timmerman en Bart zijn ook nog druk met de kozijnen van de pipowagen geweest. Annemarie was druk met de visite”kaartjes” en kerstpompommen.
Paul buigt zich over de constructie van de olie-pers en zelf ben ik druk met een houtwal aan te leggen in de ganzen/kippenwei en met een stoere hoes voor een kruk.
Wederom vandaag een super leuke aanbieding voor onze markt op 22 november en de kerstbijeenkomst op 14 december dit keer van Maddy. We raken een beetje sprakeloos van zoveel goede vrienden van stg Tuinderij Ganzert…..

Post navigation

3 comments on “HotLips

  1. Het was hier heerlijk, lekker gewandeld, geen regen gehad, ik heb de hele week nog droog kunnen lopen!
    Als jullie speciale wensen hebben moet je het ook vragen hé anders ga ik gewoon door met freubelen, ook al moet ik volgende week een verplichte week er tussen uit, maar er ligt al veel geknipt, wat ik in elkaar kan naaien, kerstsfeer waardig, ook de verpakkingen heb ik al op orde ervoor, dus er wordt gewerkt, maar de verkoop is aan jullie!
    Leuk dat jij met de afrastering bezig bent, power vrouwen ik hou der van

  2. Sterre en cehabo

    lekker bezig en fantastisch wat ze allemaal doen voor jullie!!! chapeau!!!! en die hotlips is echt geweldig!!!nooit gezien!! fijne avond en niet alle tamme kastanjes opeten he!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *