Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Verassing

Alles wat kleur heeft begint op te vallen in de tuin die richting de winter kruipt.! En zo zagen Annemarie en ik vanmorgen ineens deze klimmende Winde onder de oude perenboom, zo leuk!
Niet gezaaid zomaar aan komen “waaien” Dat zijn nog eens leuke verassingen zo eind oktober.
Joey en Bart zijn druk in de weer met sloophout geweest. Annemarie maakte plantenstekers voor in de hommeltuin en zelf heb ik Crocusbolletjes geplant.
En Paula de moeder van Annemarie had wel een hele lieve verassing voor ons in petto! Zij is druk met steigerhout en haakwerk voor ons, als gift om op de markt te verkopen 22 november, super tof!!! We kregen alvast een sneak preview, echt erg leuk.
Annemarie, Clarissa en ik gaan zaterdag naar de KreaDoe, gaan we ons weer volop laten inspireren. Dus alle bezoekers zijn gewaarschuwd want we komen ook zeker voor ons plezier en als wij gaan lachen berg je dan maar!

Post navigation

One comment on “Verassing

  1. Sterre en cehabo

    ik lees… Paula.. de moeder van Annemarie haha dacht dat is haar zus!!! en tof dat ze zo meedenkt met jullie heel veel plezier op de KreaDoe en meiden gedragen jullie zich een beetje!! haha en veel inspiratie opdoen!!! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *