Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Herfst

En bam daar is ze! De herfst….het zonnetje scheen maar het was een gure wind. En overal ploppen de paddenstoelen de grond uit…
Tijd dus om de houtkachel weer stookklaar te maken. En dat heft Joey samen met Bart gedaan. En een uur later zaten we te genieten voor de houtkachel, heerlijk!
Ook weer volop noten geraapt en natuurlijk samen met Paul en Bart de pers uitgepakt! Nog niet startklaar gemaakt want we gaan eerst op zoek naar een klein verrijdbaar meubel war we deze op vast kunnen maken. Een mobiel persplaatsje zeg maar.
Ook nog zelf gekweekte stokrozen en vingerhoedskruid in de grond gezet. En arme grond verrijkt met ezelmest.
En een oproep voor een vrijwilliger geplaatst op de vacaturebank van de gemeente Buren voor een enthousiast persoon met kennis van een hoogstamboomgaard en ecologisch tuinieren. Om op de donderdag samen met één of 2 tuinders de boomgaard te onderhouden. En wie weet…….

Post navigation

3 comments on “Herfst

  1. Sterre en cehabo

    zou heel goed zijn zo'n vrijwilliger (kunnen ze een hoop van leren) en… ziet de pers er goed uit!!!
    hier was het ook aardig zonnig maaarrrr idd herfst!!! en jammer dat het minder wordt!! fijne avond XX

  2. Heerlijk de houtkachel weer aan, ik vind het wel weer wat hebben hoor, knusse gezelligheid, kaarsjes aan, gordijnen dicht, oeps die moet ik nog maken, de paddestoelen staan nu te verweken, gister was het hier nog best te doen, maar nu is het donker en regen
    Lekker binnen rommelen, fijne dag voor allemaal daar, groetjes aan de tuinders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *