Groene Vleestomaat
Gekregen van de buuf! Een groene vleestomaat. Gekocht toen we samen een kasteeltuin bezochten als en heel ander soort.
Dus toen d groentjes wel enorm groeide maar niet kleurden zijn we gaan speuren…Oproepje gedaan op facebook en zo kwamen we erachter dat het een groene vleestomaat is.
De zaden eruit geschept met een theelepeltje. Afgespoeld en op een koffiefilterzakje gelegd om te drogen. De filter absorbeert het vocht. Ideaal die ouderwetse filters.
En dan volgend jaar maart gaan de zaden d potgrond in….Blijft toch altijd en wonderlijke cirkel.
Verder nog wat prachtige rozen afgeknipt voor op de vaasjes.
Verkleurt bij jullie het blad ook al van de bomen en de struiken??
ohh, wat leuk, ik zet nog koffie met die ouderwetse filters, ook nog met de fluitketel en gekookte melk, maar dat terzijde, moet je deze zaden nou ook ontvliezen of komt het zo goed, ik las dat laatst in een stukje, ben heel benieuwd naar de rijke oogst het volgend jaar, je kunt trouwens van groene tomaten heerlijke chutney maken!
tja… mooie (heerlijke) tomaten !!! smaken ze ook goed??? suk6 volgend jaar met het poten en oogsten!!XX