Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Biggetje

Onze ruilboekenkast heette eerst Big (Bewust Intens Genieten) en nu is het een Biggetje geworden. 7 dozen gaan er naar een goed doel ze worden aanstaande donderdag opgehaald. Maar de allermooiste boeken die staan natuurlijk in het Biggetje. Kinderboeken doen we niet meer die werden maar zelden geruild. Ook engelstalig is eruit…
Het was nog een hele klus maar ik ben helemaal blij met de ruimte die de Big heeft achtergelaten. Want we hebben heel veel zaden die nu een mooie zichtbare plaats gaan krijgen evenals kleine creaties uit het hommelhuis.

Verder en heerlijke wandeling langs de Rijn gemaakt met Bep en Bjorn. Die hebben weer ouderwets genoten!

Post navigation

4 comments on “Biggetje

  1. Mooi zo, heerlijk ruimte maken voor andere creaties, ook een goede bestemming gevonden voor de andere boeken, super, de creaties zullen geweldig tot hun recht gaan komen, lekker door rommelen zo!

  2. Biggetje ziet er goed gevuld uit! 7 dozen, das een boel… ik zal de Engelstalige er bij mij uitvissen, die kan ik sinds vandaag op het werk neerleggen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *