Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 5

Arme Boss

Arme arme Boss! Zijn zusje May is naar de ganzenhemel gevlogen. Best onverwachts…Ze bleef wel wat achter in de groei en ze was zo licht als een ballonnetje.
Gisteren was ze al wat stilletjes en at ze minder dan normaal. En vanmorgen vond Berry haar in het paleisje….dood.
Ik mis haar nu al ik vond haar zo onwijs dapper, zo onwijs grappig met haar afwijkende pootjes en zo ontzettend lief.
Ook Boss mist zijn lieve kleine zusje en waggelde vandaag echt met zijn ziel onder zijn vleugeltjes….Een zielig gakje…..
Hij zoekt de kippendames wel op maar zoekt ook zijn zusje…..Mijn hart breekt om dat te zien net als die van Annemarie de tuinder…
Bij pap en mam terug zetten is geen optie…….wanneer hij aankomende dagen nog van slag is ga ik op zoek naar een lief en handtam waggelend zusje…..
Ook kregen we vandaag bezoek van Pip van de Groene Takken (eetbaar hout) en we kunnen een deel van de omgewaaide kersenboom gaan gebruiken om daar het broed van het Fluweeltje in te enten….Leuk en spannend weer, een andere soort eetbare paddenstoel.
Vrijdagavond 22 november hebben we een kraam op de Ladies Night bij de bouwmarkt Karwei in Tiel. Wij zijn dus al gestart met het maken van sfeervolle decembercreaties, naast het eetbaar hout!

Post navigation

5 comments on “Arme Boss

  1. Ja gompie, ik vond May/Lucille ook zo grappig en dapper met haar x-pootjes…enorm sneu dat ze het toch niet heeft gered…arme Boss en zo verdrietig voor je, je hebt er zoveel liefde in gestopt om haar groot te brengen! xxx

  2. Zie je wel, bij jouw word er altijd iets gemaakt van iets wat een ander weggooit, van May vind ik erg sneu, vooral voor Boss, die gaat dagen lopen gakken, maar misschien volgend jaar onverwacht weer een broedsel, super gaaf een ladies night bij de Karwei, kun jij wel iets voor maken met de creatieve tuinders

  3. Sterre en cehabo

    wat een goed idee om die oude kersen (tak) boom her te gebruiken!!
    en wat zielig voor Boss!!! sterkte ermee!!!XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *