Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Reddingsactie

En toen…..was het vanmorgen zomaar even droog!Redden wat we nog redden konden voordat het gure herfstweer verder zou uitbreiden. Dus Bart en Bernadette hebben de Reine Claude (pruim) boom leeggeplukt en ik alle rijpe bramen van de struiken. en toen bleef het nog even droog dus gelijk de grote scheuten van de bramenstruiken geknipt een delicatesse voor de ezels, schapen èn varkentjes.
Zie ze eens heerlijk smullen.
Annemarie kon droog de paleisjes van de buitendieren weer tiptop maken, poepjes eruit vers vlas erin.
En toen…..begon het weer te plensen. Dus in het hommelhuis verder met de plantenstekers en de zaden.
Inmiddels raast er veel wind en regen over de boomgaard en de hommeltuin en de eerste zonnebloemen liggen al plat. Jammer! Hopelijk blijven de appels en de peren hangen.
Die herfst wat een entree!

Post navigation

2 comments on “Reddingsactie

  1. Sterre en cehabo

    de wind gaat in het oosten als eerste liggen dus laten we hopen dat het ftuit nog ff blijft hangen MMMM lekker smullen!!X

  2. Erg vroeg hoor die herfst, maar de zonnebloemen kun je weer in zo'n prachtig boeket verwerken, wat een tip, over creativiteit gesproken, ook gelijk weer overgenomen van je hoor, er hangen er hier twee buiten, met graszaad en rozebottels, manlief zou nog naar wat mais kolven kijken, mooier vogelvoer plek had ook hij nog nooit gezien, wat een pracht gezicht,met sisal touw, dank je wel, voor het delen….
    Appels en peren zul je morgen ook wel kunnen rapen, meest na zulk weer, ik hoop dat het meevalt met de schade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *