Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Bermmaaier

Vandaag is Berry druk in de weer geweest met de bermmaaier. Alle kanten en de voorwei en de berm zijn weer prachtig kort. Één van de weinige machines waar ik me niet aan waag. Zelf vooral binnen druk geweest met de poets. Ben liever buiten aan de slag maar soms moet het! En heb ook weer eer van mijn werk, altijd fijn. Vandaag was het nog herfst morgen begint de nazomer en dan sta ik liever in de klei!
Ook grote grindtegels gevonden via marktplaats, kunnen we een mooie droge plek maken voor de schapendames. Vooral Nikki en Nina zijn al hoogbejaard dus die moeten droge hoefjes hebben in de winter en een heerlijk pak droog stro!

Post navigation

2 comments on “Bermmaaier

  1. Sterre en cehabo

    dit is dus de ouwe wijven zomer!!!(heeft is met de spinnen te maken!! dacht even dat je een marsmannetje had ingehuurd!haha VAKANTIE toch!!!!maar alle is dus weer spik en span!!! fijne avond!!XX

  2. Alles strak en netjes, ik hoop dat het nog een keer mag voor de winter, dan hebben we nog veel goed weer in het vooruitzicht, en laat die ouwe wijven zomer maar lang duren!
    De uitleg snapte ik niet zo gister, wevende spinnen en breiende ouwe dametjes!
    Als dat helpt, haak ik ook wel even een spinnenweb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *