Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Voor!

Annemarie viert vakantie en Roos is gelukkig weer aan de betere hand. Vandaag was Roos er weer. Nog niet op volle kracht maar haar creatieve brein maakte weer overuren. Dit krukje is nog over van één van d laatste markten. Momenteel staat het op markten staan op een laag pitje omdat we veel bij Bjorn zijn. Medicatie op vaste tijden en door de vochtafdrijvers veel plassen…
Ook vraagt de start van het wonen in Amerongen veel tijd dus dan is het keuzes maken.
Maar Roos zag het krukje en kreeg wilde plannen. Gewapend met een mooi stuk zijde in haar fietstas vertrok ze na een paar uur weer….Blij met een idee wat ze thuis kan uitvoeren. Ben heel benieuwd, jullie ook?
Dit is dus de voor-foto. De na-foto komt dus ook nog…..
Bart heeft ene tafel in de olie gezet, de werkplaats weer netjes gemaakt en nog een tafel geschuurd. Zelf heb ik het aardbeienveld weer netjes gemaakt en het stukje “Britt-boeket”. Het onkruid groeit weer lekker na de regen…

Post navigation

2 comments on “Voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *