Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

De TennisTafel

Dat is nog eens leuk! Een mailtje van de tennisclub uit Tiel inclusief deze foto!
Zoals beloofd hierbij de foto`s van `jullie` tafelblad.
Hij heeft een mooi plekje gekregen op onze club en er
wordt gretig gebruik van gemaakt.
Nogmaals bedankt!
Leuk gedaan hè vinden jullie niet? Die biertjes, watertjes en wijntjes zullen best smaken aan deze hangtafel.
Vanmorgen ging er hier ook veel water en verse muntthee doorheen…Ondanks de hoge temperaturen hebben we hard gewerkt. De boerenjasmijn is gesnoeid en weer voorzien van mest en potgrond. En Annemarie heft de krijtverf van Anie Sloan ook ontdekt, zo fijn! Ze heeft de plantenstekers een mooi kleurtje gegeven. Donderdag staat het namen branden op het program….mits het niet te warm is want de brander geeft natuurlijk ook warmte af.

Post navigation

One comment on “De TennisTafel

  1. Leuk de hergebruikte boom, Annemarie is goed bezig met de planten stekers en heerlijk muntthee, liters gaan erdoor, je kunt het ook gewoon in een kan koud water doen hé ook een goeie dorst lesser!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *