Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 713, Avontuur

Gisteren na het schrijven van de blogjes dacht ik……nog een slokje wijn en dan in bad en dus lekker op tijd in bed. Want de gebroken nachten hakken er best in. Bjorn heeft vochtafdrijvers dus die komt gemiddeld 1 a 2 keer per nacht om te plassen.
Ik hoorde Lars de gans wel heel lang tekeer gaan dus even kijken voor ik bad zou stappen….Liepen de 6 kleine spruitjes al op de parkeerplaats. Ze kunnen dus door het hek….
Ik ze terug “gedreven”. Daarbij kukelde Essie de kleinste ondersteboven bij het hek vanaf een steen de wei in….en May liep zich vast onder een pallet op de parkeerplaats. Ik wilde May helpen vloog vader Lars over het hek zo bovenop mij, oef….Met hulp van Berry Lars weer gevangen en terug gezet. De kleine Essie uit de wei gehaald ze bleef liggen en mama Rose keek niet naar haar om..
En May waren we kwijt…Na lang zoeken zagen wij haar in de berm.
Besloten om deze 2 krummels niet terug te zetten maar in de observatie, extra rust.
Inclusief zwembadje in Bep haar oude bench.
Ze zijn de nacht en dag goed doorgekomen maar we houden ze apart. Deze twee gaan we handtam maken, laten wennen aan mensen, poezen en de doggies.
Dan mogen zij straks voor in de kippenwei wonen en de andere 6 verhuizen dan weer naar de boomgaard als de 4 kleintjes een stuk groter zijn…
Pip de siamees vindt het prachtig en inmiddels Essie en May ook..Ook een mooie taak voor de tuinders!

Post navigation

3 comments on “Dag 713, Avontuur

  1. Tjezussssssss, Lars had je behoorlijk pijn kunnen doen. Is weer nieuw voor jullie he, van een bejaardenhuis naar een baby paradijs.

    Saskia.

  2. wat een geluk dat je toch nog even ging kijken..
    en ja.. je kan het lars niet kwalijk nemen he??
    ik hoop dat alles gaat zoals je voor ogen hebt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *