Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 705, Kiwi

Tussen de 2 kiwiplanten een kiwibes gezet. Opgekweekt uit een zaadje, hoe leuk! Nu nog in en zinken pot. Want ik denk dat deze struik in wording nog wel in de kas mag overwinteren straks….
De kleine gansjes gingen wel erg ver bij hun papa en mama vandaan dus heeft Berry kippengaas gezet. Zodat ze netjes bij hun ouders in de wei blijven.
Vandaag vierden we alvast mijn nichtje haar verjaardag dus ik heb zelf weinig in de tuin gedaan. Een rustdag buiten de deur, best wel eens fijn. Alhoewel het lange autorijden niet echt aan mij besteed is….

Post navigation

2 comments on “Dag 705, Kiwi

  1. kiwibes?? daar heb ik nog nooit van gehoord.. straks even googlen!! wel heb ik een minikiwi.. die geeft besgrote kiwi's! en dan in enorme hoeveelheden! en dit jaar dus ook een echte zelfbestuivende kiwi gekocht.. die is ongeveer de helft zo groot als de jouwe hier!

  2. hahaha gegoogled en geleerd dat kiwibes = minikiwi!! mijn minikiwi is dus 8 jaar oud en heel groot.. en ik moet hem steeds uit mijn perenbomen trekken, want daar groeittie liever doorheen dan tegen de muur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *