Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 686, Bijkomen

De dames moeten duidelijk bijkomen van hun scheeravontuur van gisteren. En nu voelen ze ineens ook weer alles op de huid. Lijkt me raar maar wel lekker fris. Op de foto ons kleinste dametje Nikki en de grootste Fien. En Fien is echt uitzonderlijk groot dat vinden zelfs de schaapscheerders. Die toch vele schapen in wijde omtrek kennen.
Vandaag was Bernadette er ook, gezellig! Ze heeft Bart geholpen met snoeiwerk. Dirkje dook het aardbeienveldje in. En samen met de moeder van Bart en een vriendin die kwamen kijken hebben we vol verwondering het hele proces bekeken van larve tot libel…..3 tegelijk, prachtig! Echt een wonder. Bjorn de bulldog zat gezellig tussen ons in al had hij liever de kikkerpoel zelf in gesprongen.
Bart zijn moeder bracht ook kikkervisjes mee voor in ons nieuwe vijvertje, leuk leuk!

Post navigation

One comment on “Dag 686, Bijkomen

  1. Zal inderdaad vreemd zijn voor de schapen, maar ze zijn ook altijd rustiger, ik lag een beetje achter zag ik want ik heb de lupine gemist, die zijn prachtig, alles bloeit nu wel door elkaar het lijkt op een inhaalslag in de tuin, wat hoort te bloeien komt en andere dingen die te laat zijn bloeien ook nog! Maar des te meer om te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *