Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 664, Tuinlaarsjes

Soms hoor ik van mensen dat ze ook graag groente willen kweken maar de ruimte niet hebben…Geen probleem peultjes groeien bijvoorbeeld ook in kindertuinlaarsjes. Als ze de hoogte maar in kunnen. Sla doet het goed in kleine kistjes die van de mandarijn bijvoorbeeld. En een tomaat staat graag in een pot.
Vandaag lupines gezaaid in de kweekkas ik kreeg van de week een zakje met zaden over de post, leuk! Dankjewel Angeline. Ook de engelwortel heb ik gezaaid en die mag ook eerst opkomen in het kweekkasje. Deze zaden mocht ik ontvangen van Rike die ook 2 bijzonder mooie tuinen heeft. Kijk hier maar eens.
En weer een nieuwe bak vol met bijenboomzaden in de kweekkas gezet.
De zitmaaier is ook weer terug van reparatie, gelukkig want het gras groeit goed met dit weer! Ook de wielen van het aanhangwagentje van de zitmaaier zijn weer gerepareerd dus…daar kunnen straks de fruitkistjes weer op vervoerd worden.
En zo meteen heb ik een gesprek met de mogelijk nieuwe secretaris voor onze stichting, spannend.

Post navigation

One comment on “Dag 664, Tuinlaarsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *