Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 581, Oogst

Het weer viel vanmorgen nog reuze mee. Dus terwijl Bart met zijn nieuwe lijn (onderzetters) bezig was dook ik samen met Born de bulldog de voortuin in. Alle zonnebloemen weggeknipt tot ana de grond. De zaaddozen waren helemaal leeg, dankbaar leeggesmikkeld de winterse maanden. Ook de bloemen van de aardpeer en hun verdroogde stengels tot aan de grond toe afgeknipt. Evenals de Agrimonie. Prachtig om te zien hoe het nieuwe blad weer tevoorschijn komt onder de verdroogde stengels. En zo in eens piepte deze winterprei nog tevoorschijn die had zich verstop tussen de bossen van de aardpeer. Een late oogst maar zo te voelen nog prima om te verwerken.
Vanmiddag nog bij Annemarie op ziekenbezoek geweest…Suc6 morgen Annemarie hopen op meer duidelijkheid X

Post navigation

One comment on “Dag 581, Oogst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *