Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Dag 558, Hergebruik

Hergebruik, spullen een tweede leven bieden. Ja daar zijn wij op de Tuinderij fan van. Deze kist van gebruikte steigerplanken maakte Joey voor zijn eigen woonkamer. Behandeld met vernis. En een oude postzak erop met een kussen erin voor een handige zitplek.
Fantastisch meubelstuk!
Vandaag hebben Berry en ik de achterkant van de binnenkamer helemaal leeg geruimd, kunnen Bart en Joey woensdag weer verder met isoleren. Ook verder de werkbank leeg geruimd die gaat verhuizen naar de houtwerkplaats (schuur) en daardoor begonnen met het ruimen aan de linkerkant van de schuur. Een hele klus.
Sneeuw smelt, regen volop. Zowel sneeuw als regen vind ik niks maar de schapen zijn dolblij met het verdwijnen van de sneeuw en nemen vrolijk de regen voor lief. En dat al het pekel door de regen lekker wegspoelt daar zullen ook veel automobilisten, fietsers en hondenpootjes blij van worden.
En een klein feestje vanmorgen..,,,,de waterbakken waren NIET bevroren jippie!

Post navigation

4 comments on “Dag 558, Hergebruik

  1. Hij is gaaf, en helemaal af met het kussen erop! Regen is niet tof, maar als dat het offer is dat we moeten brengen om de sneeuw kwijt te raken, dan teken ik ervoor. Lenteeeeeeeeeeeeh!!!!!

  2. Wat knap gemaakt zeg, helemaal leuk! Ik ben ook zeker geen fan van regen, maar voordeel is zeker dat de sneeuw als sneeuw voor de zon verdwenen is…ja zon dat willen we:-))!

  3. Ik ben ook geen fan van regen en ook de sneeuw vind ik niet alles. Laat het zonnetje maar komen met of zonder vrieskou. En die kist met die postzak vind ik geweldig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *