Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 454, Kleur!

De beide dames gaan gelukkig weer vooruit, Bep de Bulldog en Vita het schaap. Dus terwijl Joey en Bart druk waren de binnenkamer te isoleren en Berry de buitendiertjes aan het verzorgen was….had ik even de tijd en de rust om een creatief experimentje doen.
Doe strijkkralen in een mini bakblik, ik deed er wat bakpapier onder en zet deze in een oven van ongeveer 175 graden. De strijkkralen smelten mooi. Bij mij hebben ze zo’n 15 mnuten in de oven gestaan. Dan zet je het bakblik buiten neer om af te koelen en met dit weer is dat ideaal. Ook vanwege de geur is buiten afkoelen ideaal.
En dan haal je je creatie eruit, oef dat was nog even priegelwerk. Maar het resultaat is erg leuk vind ik. Touwtje erdoor en buiten ophangen. En nu maar wachten op de zonnestralen die dan mooi door de open gaatjes kunnen schijnen.
Maar zonder de zon geeft deze hanger al mooi kleur in een winterse tuin.
Morgen ga ik het eens in een siliconenvorm proberen samen met Annemarie, uiteraard in een oude.
En wil je ook een heerlijk geurtje aan je wasgoed? Geen chemisch geurtje maar puur natuur, klik dan eens op mijn persoonlijke blog.

Post navigation

2 comments on “Dag 454, Kleur!

  1. Wat leuk! Ik dacht eerst dat het iets anders was dat ik eens in een boekje gezien heb:water in een bakblik, laten bevriezen, een laagje strijkkralen en nog een laagje water en weer laten bevriezen. Dat kan je met deze temperaturen ook buiten omhooghangen, de strijkkralen zitten dan eigenlijk 'vast' in het ijs. Misschien eens proberen? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *