Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 446, Winterjas

Lieve Nina mag ik jouw mooie winterjas lenen? Nina heeft het niet koud, heerlijk lijkt me dat. Alleen baalt ze wel dat ze geen lekkere grassprieten kan vinden. Maar de extra hooibalen vindt ze ook heerlijk evenals het geroosterde brood en de biks. Fien het grote schaap baalt echt van de sneeuw ze is echt een beetje mopperig.
De hangbuikdames komen ook hun bed van stro niet uit, de kippen zijn sneeuwblind dus verplicht huisarest. De nijnen en de ganzen spelen vrolijk verder sneeuw of niet en ook de ezelmeiden stappen door de witte massa alsof ze niet anders gewend zijn.
En de planten….die liggen bedekt onder een dikke witte deken. Op zich niet verkeerd met de vorst die ze voor aankomende nacht voorspellen. Geloof dat ik mijn flanellen pyama maar vast ga voorverwarmen brrrrr.

Post navigation

2 comments on “Dag 446, Winterjas

  1. Nou Nina hou je lekkere warme jas nog maar even aan hoor! En grappig dat Fien de sneeuw maar niks vind. En Emma en Brechtje hebben gelijk! Lekker in hun warme strooien bedje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *