Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 445, Kringloopgeluk

Afgelopen donderdag kwamen we zitplaatsen te kort in de buitenkamer, uh binnenkamer. En aangezien het bar koud is buiten en ik geen bevroren waterbak meer kon zien….
Mocht ik van mezelf even lekker naar de kringloop in Tiel. Ik zocht dus een lichtgewicht die makkelijk ergens onder te schuiven is en zeker niet te modern. Want het moet straks wel helemaal in de sfeer passen. En laat ik nou dit oma krukje bijna onderste boven lopen. Voor wel 2 euro. Wat een kringloopgeluk! 
Ik ga zo nog even lekker mijn muts opzetten en alle waterbakken langslopen en ontdooien waar nodig (vrees overal). Kijken of alle paleisjes nog voorzien zijn van een dikke laag stro. We hebben zulk mooi stro dat alle buitendieren er ook gewoon heerlijk van smullen…

Post navigation

3 comments on “Dag 445, Kringloopgeluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *