Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 438, Reminder

Je kunt kant en klare planten-labels kopen om bij je zaailingen te zetten. Maar ik ben een groot voorstander van hergebruik. Vorig jaar gebruikte ik bijvoorbeeld ijsstokjes. Ook heb ik wel eens oude luxaflex in stukken geknipt. Maar vandaag leek me een kurk wel grappig. Dus wat kurken wit geschilderd, schrijft net wat makkelijker. Naam erop en op de achterkant de latijnse naam. Saté-prikker erin steken en bij je zaailingen zetten.
In de tuin zag ik de helleborussen (kerstroos) in de bloei staan, prachtig gezicht deze winterbloeiers! Morgen maar eens wat mooie close-upjes van maken.
En….nieuwe tuinbroeken besteld deze keer gaan we zwart dragen. Hopelijk zijn ze voor het winterse weer binnen dan hoeft Annemarie ook geen koude rug meer te krijgen bij het buk werk.

Post navigation

One comment on “Dag 438, Reminder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *