Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Dag 437, Kiemen

Het einde van de vakantie komt in zicht. Dinsdag komen de tuinders weer. En de 1e klus die op het programma staat is het dicht maken van de buitenkamer. Zodat we daar droog en tochtvrij kunnen werken maar ook koffiedrinken. Dus……puinruimen want tot nu toe was het meer een opbergplaats voor van alles. De voorkant is helemaal vrij dus er kan gestart worden. En tijdens het opruimen vond ik gedroogde bloemen van de Bolderik. Ik wilde de zaden eruit halen en wat schetst mijn verbazing…….ze waren al aan het kiemen in de gedroogde bloem. Wat een mooi verschijnsel. Ze staan nu alvast in de aarde, in de woonkamer….De kraamkamer is weer geopend! Gelijk maar wat citroenpitten/zaden in de aarde gestopt…wie weet. Heerlijk op naar het voorjaar.

Post navigation

4 comments on “Dag 437, Kiemen

  1. haha grappig nou hopen dat ze opgroeit tot n mooie Bolderik
    Toevallig dacht ik vanmiddag Wanneer moeten m,n Britt zaden voor gezaaid worden dus ja ook hier de zaai kriebels !

  2. Hier nog geen zaaikriebels. Ik wacht nog even op de winter. ALhoewel de merel hier in de buurt er anders over denkt en al het hoogste lied zingt. Mooi, maar een tikkie te vroeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *