Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 435, Buizerd

Vanmorgen was de buizerd (Buteo buteo) op bezoek……Schrik niet het is goed afgelopen. Ik was de zwembaden van de ganzen aan het verschonen toen ik achter een enorm indringend schreeuwend geluid hoorde. Ik heb mijn record sprintje trekken weer verbeterd. Het was een gillende kip…..mijn lieve Juliaantje. Aan de andere kant van het hek stond een grote buizerd aan haar te trekken. En oooooh ik hou zo niet van deze killende roofvogel. Ik ben erop af gerend al schreeuwend met een kluit modder in mijn hand voor het geval dat. En als ik die buizerd spot roep/gil ik altijd Emmaaaaaaaaah. Want de buizerd heeft heilig ontzag voor hangbuikzwijntje Emma die Juliana en mij nu ook weer heeft gered! Wegwezen plurk ga ratten vangen! Juliaantje kwam met de schrik vrij, gelukkig……

Post navigation

3 comments on “Dag 435, Buizerd

  1. och arme juultje wat zal die geschrokken zijn !!

    Meneertje Vos en meneer of mevrouw buizert Gaarne de diertjes van Esther met rust laten ga lekkr kikkers vangen of de muizen die hier ons zoveel overlast bezorgen !!

    Knufs voor juultje gelukkig dat je er was esther !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *