Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 404, Special

Berry met een leuk stukje in de Allemanswaard-Special! Allemanswaard is een groot multifunctioneel project wat gebouwd gaat worden in Amerongen. In Allemanswaard zelf gaan we 6 appartementen huren en in de bestaande apotheek in eerste instantie 3. Bart en Annemarie (tuinders) gaan allebei in Allemanswaard wonen. De start van de bouw is volgende week woensdag gekoppeld aan een feestelijke dag waar wij ook 2 standjes hebben. 
Vanmorgen was het hier al een klein beetje feest toen hebben we sinterklaas gevierd met veel lekkernijen en leuke kleine cadeautjes. Oud collega Gerrit was ook van de partij, reuze leuk!
En na alle drukte heb ik in alle rust Maxima de kip begraven, onder de jasmijn. Dichtbij haar zusjes.

Post navigation

2 comments on “Dag 404, Special

  1. Bart kwam superenthousiast thuis. De leuke foto van vorig jaar met zijn Pietenmuts op en pepernoten bakkend had ik voor de Sint weer te voorschijn gehaald, kwam hem tegen bij het opruimen. En je weet: hij staat niet op foto's omdat hij er niet op wil, dus deze is extra dierbaar. Toch leuk he, een kado dat na een jaar weer dienst doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *