Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 396, Zalven

Vanmorgen begonnen met Guusje haar been weer te wassen met biotex-shampoo. Lekker lauw water, vindt ze heerlijk. Daarna droog gedept en heerlijk ingesmeerd met mokzalf. Dit vindt ze echt heerlijk vooral de massage die ze er gratis en voor niks bij krijgt. Been ziet er al weer rustiger uit. Het scheelt ook dat we nu twee derde van de stal met stro bekleden en één derde met vlas. Stro is beter zeker bij wondjes en zachte hoeven.
De varkens hebben ook weer nieuw stro in hun huis en de nijnen ook, allemaal weer blij en klaar voor het koudere weer. Maxima de kip heeft nog steeds lol in haar leven ik heb haar toen het schemerig werd weer van achteren kunnen tillen, ze heeft nog steeds de kracht om met haar zussen op te trekken en te genieten van het zonnetje.

Post navigation

One comment on “Dag 396, Zalven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *