Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 395, Snacken

Dit is mijn uitzicht vanuit de badkamer. Voor het raam staat een scherm van wilgentakken. Hier hangen allemaal hartjes aan en lekkere snacks voor de vogels. Een gezellig scherm dat vindt dit koolmeesje ook.
Ondanks de enorm harde wind wordt het scherm ook vandaag goed bezocht.
Vandaag de (pot)stalmest bij de rozen uitgereden en bij de Helleborussen. Morgen nog 1 kruiwagen te gaan die gaat naar de beukjes en het stukje moestuin. Berry is weer druk geweest met de houtwerkplaats. Vandaag 2 stellingen teruggeplaatst en ingeruimd. En nu is het tijd voor een lekker zondags wijntje met een nootje erbij…samen met de vogeltjes aan de nootjes .

Post navigation

One comment on “Dag 395, Snacken

  1. Een vogelsnackbar! Ed heeft ook weer wat nieuws uitgedacht. Een klein petflesje en daar de hals en bodem afsnijden. Dan een vetbolletje, wat zaadjes en pindakaas mengen en hiermee de fles vullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *