Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 384, Schoonmaak

Bart en Joey zijn vanmorgen op locatie bezig geweest, een houten-planken-wand demonteren. Van deze planken wordt er dan weer een mooi kamerscherm gemaakt. Pieter en ik zijn heerlijk buiten bezig geweest, het was prachtig weer! We hebben alle vogelhuisjes schoongemaakt ondr toeziend oog van Silje. Op 1 na waren ze allemaal in gebruik geweest, we vonden zelfs nog een mini-eitje wat niet was uitgekomen. Eerst leeg scheppen en dan even in kokend heet water en fris zijn ze weer voor het komend voorjaar. Grappig 1 huisje had een matras van ezelhaar, wit ezelhaar een Guusje-matras dus. Verder zijn we druk geweest voor de aankomende markt, lekker schuren in het zonnetje.
En de dag hebben we super vrolijk afgesloten want………..Pieter gaat een bekend fotograaf worden! De foto die Pieter van mij en poes Pip heeft gemaakt wordt DE foto boven de column van Pip in het nieuwe tijdschrift Me and My Cat. Vanaf 30 november in de winkels dus mis nummer 1 niet! Pieter heeft thuis op chocolade-ijs getrakteerd om dit te vieren, zo leuk!

Post navigation

One comment on “Dag 384, Schoonmaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *