Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 377, Lekkernij

Vanmorgen hebben Jan, Bart en Joey de lounge-hoek-bank in de white-wash gezet, prachtig.
Vanmiddag met Pieter in de Drachtplantentuin gewerkt, we hebben de braam eruit getrokken. Heerlijk werkje, spierballen zijn weer getraind. En de ezelmeiden en de konijnen vonden het ook heerlijk. Het is voor hun echt een lekkernij. En wij hebben geen afval. Mocht je nou geen dieren hebben die er van smullen maar je braam staat wel in de weg…..Van het blad kun je thee zetten, werkt bloedreinigend en ontstekingsremmend. Ook helpt het bij diaree. Maar je kunt er ook verf van maken de bladeren bevatten Flavonoïde (gele plantenverfstof)
Op de plaats die vrij is gekomen gaan we de kaardebol plaatsen.

Post navigation

One comment on “Dag 377, Lekkernij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *