Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 374, Voorraad

En vandaag alweer 3 bestellingen voor herdenkingslichtjes……Oops! Zo heb je genoeg weckpotten die eigenlijk gruwelijk in de weg staan en zo moet ik in alle hoeken van het huis en in de buitenkamer speuren naar nieuwe potten. Maar heb er 14 gevonden, zusje lief heeft er nog 2 gevonden dus de komende 16 lichten kunnen gemaakt worden. Morgen weer even verder speuren want kom er nu nog een paar tekort. Eerst deze maar even afdrogen en klaar zetten.
De hoek-lounge-bank is vanmorgen ook helemaal goedgekeurd, jippie. Dus woensdag de laatste stap; in de white-wash zetten. En dan kan de bank geplaatst worden.

Post navigation

One comment on “Dag 374, Voorraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *