Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 357, Tussendoortje

Vandaag Rozemarijn en Valentijn verwend met een grappig tussendoortje. De knabbelpiramide. Rozemarijn is altijd heel nieuwsgierig en gaat gelijk op ontdekkingstocht. Valentijn wacht altijd tot ik weer uit hun tuin gestapt ben.
Bart en Joey zijn een heel eind gekomen met bank 1 van de hoekbank en beginen er steeds meer lol in te krijgen. Er zitten allerlei constructies in die ze zelf ook voor het eerst doen, een hele uitdaging dus.
Vanmiddag mijn boskunstwerk nog een keer gelakt, hoop dat ik mijn kunstwerk morgen kan showen.
En……tot mijn verassing zag ik dat het zeeuwse knoopje nog in de bloei is gekomen, leuk!

Post navigation

One comment on “Dag 357, Tussendoortje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *