Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 338, Bos

Bos

Vandaag een andere dag dan anders! Vroeg op want Tim en Berry gingen met (Bessie) de spelersbus naar Loenen aan de Vecht voor een voetbalwedstrijd. Feline de hulpboerin ging uitgebreid in bad dus heb ik de diertjes ondertussen gedaan. Toen met Feline naar d Rijn geweest met de doggies. En vanmiddag naar het mooiste bos van Nederland,,,,,,naar de Amerongse berg. Eerst lekker klimmen en met de kabelbaantjes en toen de berg beklommen. De heide heeft helaas net haar hoogtepunt gehad maar de tamme kastanjes vielen al lekker dus……zometeen de vuurkorf aan als het donker is. Kastanjes poffen en marsmellows smelten, jeujjjj

Post navigation

One comment on “Dag 338, Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *