Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 311, Bouwondergrond

Bouwondergrond

Een oud huis, oude schuur en dus ook een oude buitenkamer…..Dat betekend geen gelijke vloeren. Erg onhandig als je meubels maakt van steigerhout…Dus hebben we een vloertje gemaakt in de buitenkamer die helemaal waterpas is. Pip is er wel tevreden over haha. De scholen zijn weer begonnen dus was Pieter er vanmiddag ook weer na zijn 3 weken vakantie. We hebben de vlinderbak vol rupsen en poppen voorzichtig schoongemaakt nog een hele klus en wat een poepjes zeg….Bart en Joey zijn begonnen aan een nieuwe bank, een opdracht via ons showmodel in de Karwei bouwmarkt. Daarna staat er nog een hele grote hoekbank als opdracht, leuk hoor.

Post navigation

2 comments on “Dag 311, Bouwondergrond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *