Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 310, Creatieve Team

Creatieve Team

Vanmorgen eerst met elkaar de dieren gedaan en die kregen dus volop aandacht! Daarna zijn Berry en Tim de werkplaats in gedoken om de berkenstam verder uit te hollen, wordt een nestkastje. Bart en ik zijn de Drachtplantentuin in gedoken en Annemarie en Bernadette zijn creatief aan de slag gegaan. Ook met berkenstammetjes maar dan in schijfjes gezaagd. Van deze schijfjes maken de meiden hele mooie hangers voor aan een cadeautje. En zo wordt een flesje wijn of een stukje eetbaar hout of een meubel van steigerhout een nog leuker cadeautje om weg te geven..De lunch-tafel was vandaag dus ook druk bezet, wat een gezelligheid en wat is er vandaag veel gedaan.

Post navigation

2 comments on “Dag 310, Creatieve Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *