Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 271, Vissers

Vissers

Wat een bomvolle dag op de Tuinderij en wat een heerlijke rust dan aan het water met de wind in je haren en oren. Vanmorgen regende het continu wat een droevig zomerweer …Bart en Joey waren druk in de werkplaats. Er zat een foute plank in het hondenbed dus deze eruit gehaald en een nieuwe erin. De side-table zit in elkaar en Rutger en Pieter hebben geholpen met pluggen van hout maken. De verharde ezeltuin voor de helft leeg geschept er blijft zo stiekum toch veel hooi en vlas op liggen. Jan de ex-tuinder kwam nog een bakkie doen, Hans aan het werk op het kantoor, druk dus. En vanmiddag werd het droog en kwam de zon tevoorschijn dus zijn Pieter en Rutger bij de Rijn gaan vissen. Bjorn ook mee en Frits de camera een heerlijke middag. Mooie wolken en de natuur is ook op haar mooist qua groen en bloemen. Juliaantje de kip heeft ook lekker in haar priv√©-tuin van het zonnetje genoten en Suus heeft nog erg last van haar hoef dus net nog lekker haar benen gemasseerd, heerlijk vindt ze dat. De ezelmeiden in gesponst met appelazijn, een tip tegen die ellendige vliegen ben heel erg benieuwd of het helpt.

Post navigation

One comment on “Dag 271, Vissers

  1. na zo,n druk schema is het heerlijk ff uitwaaien en als je er dan ook nog zo,n mooi schilderspalet aan kleuren bij hebt Tja wie doet je wat

    knufs voor Juultje en suus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *