Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 269, Extra Mankracht

Extra Mankracht

Morgen willen we deze demo-bank in bouwmarkt Karwei zetten. Het was dus super fijn dat Tim deze week 2 dagen op de Tuinderij komt meewerken samen met Berry. De bank is super glad geschuurd en is klaar voor vertrek. Dat komt heel goed uit dan kunnen Joey en Tim morgen aan de volgende opdracht beginnen; een side-table en kan Bart verder met het hondenbed. Vanmorgen was het lekker droog inclusief zon dus konden Bart en ik mooi lavendel knippen en te droog hangen. Dit jaar dus weer een leuk lavendelproduct vanaf de Tuinderij. Verder liep Suus vandaag vrij soepel naar achteren, de boomgaard in maar ze kwam niet meer terug…..teveel pijn. Berry en Tim waren er nog maar Berry zei terecht dat Suus met mij de grootste klik heeft dus de kans groter was als ik het zou proberen….Een tocht van een half uur maar we hebben het gered, Suus al leunend op mijn schouder en tig appeltjes-pauzes en als dank een hele lieve lebber……En ik heb al mijn spieren wel getraind voor de rest van de week. Eenmaal bij de stal leek de druk van haar hoef al iets verdwenen te zijn. En Guusje liep heel lief met ons mee net zo langzaam en geen geklier! Net nog een begin gemaakt met een schommelstoel voor het Pipterras deze wordt signaalrood/Pipjesrood.

Post navigation

3 comments on “Dag 269, Extra Mankracht

  1. Wat rot dat die hoef haar steeds zo opspeelt
    maar goed dat ze zo,n heerlijk huis getroffen heeft waar ze gewoon de tijd en T.L.C krijgt om te helen van haar handicap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *