Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 216, Gezellige bosjes

Gezellige bosjes

Vandaag wat gezellige bosjes op de tuintafels gezet. Want waarom buiten geen bossen bloemen, ze blijven buiten ook vaak langer mooi. Dit is een echt oerhollands bosje met fluitekruid en boterbloemen en voor een weelderig effect nog wat witte seringen erdoor. In het tijdschrift Landleven zag ik ook een leuk idee om een zinken emmer te vullen oa met Akelei. En Akelei genoeg in de drachtplantentuin dus daar kan ik morgen wel een leuke emmer mee vullen, gezellig voor bij de keukendeur. Feline en ik hebben ook nog stenen gevilt, decoratief maar het heeft ook nog een functie. Wanneer je ze op de verwarming of in mijn geval op de AGA legt houdt de steen heel lang de warmte vast met een wollen jasje dus heerlijk als je koude handen of voeten hebt. In de magnetron kan ook maar dan even nat sproeien.

Post navigation

3 comments on “Dag 216, Gezellige bosjes

  1. Heerlijk die boeketten van mama natuur !!
    enu wanneer ga je weer n workshop vilten geven ? want ik wil eht zo graag zelf eens n keer leren en doen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *