Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 164, Meneer Fazant

Meneer Fazant

Elke avond rond etenstijd loopt meneer fazant weer op ons landgoedje. In de broedtijd (nu dus) blijven ze op hun territorium en verdedigd meneer fazant zijn gebied met luid gezang. Na de maand mei zijn ze bijna niet meer te horen dan zijn de dames druk met het verzorgen van hun kleintjes en zwerven de mannen weer buiten hun territorium. Extra genieten dus van de fazanten in deze tijd! Jammer dat ze zo geliefd bij jagers zijn….
Vanmorgen hebben Bart en Astrid alle lavendelstruiken gesnoeid en dat waren er nog al wat. Ik heb de tuinmeubels met schoonmaakazijn gesopt en het hotel van Ebbi de egel leeggemaakt en uitgesopt. En nu maar met een glas thee de nieuwe home and garden doorspitten opzoek naar leuke ideetjes.

Post navigation

3 comments on “Dag 164, Meneer Fazant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *