Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Dag 162, Lente Inspectie

Lente inspectie

Jaaa Ebbi is wakker vanuit haar winterslaap. Heb haar vanmiddag grondig nagekeken samen met assistent Silje. Ebbi ziet er goed uit. Ze zit nu nog in haar hotelkamer met lekker eten. Als ze vanavond laat haar schaaltje leeg heeft gegeten en ze is wakker dan gaat Ebbi de wijde wereld weer in. Zal haar missen en ik denk de poezen en Bjorn ook. Verder daslook verplaatst en de buitenpotten weer lente-fris gemaakt. Hier en daar gesnoeid en blad geruimd. Een heerlijke dag dus om te herstellen van de 30 kilometer van Zandvoort zo met de zon!

Post navigation

4 comments on “Dag 162, Lente Inspectie

  1. Lekker bijkomen in de zon en Ebbi de wijde wereld weer in. Toch lekker als je ze weer vrij kunt laten hersteld en groot genoeg. Doe je best Ebbi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *