Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 5

Dag 161, Lieve Rutger

Lieve Rutger

Vandaag met dit perfecte wandelweer was de 30 km van Zandvoort, 30,6 om precies te zijn. Samen met Berna en Clarissa uitgelopen binnen de 6 uur! We hadden de pas er goed in en het was ook nog eens reuze gezellig. Om kwart over 3 de finish met medaille! En deze is voor Rutger. Ik heb de tocht voor Rutger gelopen en nog nooit ging het zo makkelijk. De medaille hou ik nog even uit zicht, hangt wel om mijn nek hier op het heerlijke terrasje midden in Zandvoort. Nog noooooit smaakte een glas droge witte wijn zo lekker. Proost op Rutger en stichting Tuinderij Ganzert.

Post navigation

5 comments on “Dag 161, Lieve Rutger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *