Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 81, In de war

In de war

Vandaag is het 4 januari en de klimroos staat alweer in de knop, onvoorstelbaar. Wat is de natuur van slag door dit zachte weer. Sneeuwklokjes bloeien al, de Forsitia idemdito. Nu maar hopen dat koning winter niet zomaar komt binnenvallen net als het onweer van gisterenavond. Vandaag zijn Joey en Bart verder gegaan met een opdracht, een bijzettafeltje van steigerhout. Verder is het buiten in de weitjes heel erg drassig door de vele regen en hagelbuien van gisteren.

Post navigation

3 comments on “Dag 81, In de war

  1. meestal laat de natuur zich niet zo Foppen !
    laten we hopen dat die heerlijke ontluikende knoppen niet overvallen worden door het winterweer wat opeens om kan slaan in ons Kikkerlandje !!

    Ook hier is het achter Nat je ziet de bestrating met de dag groener worden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.