Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 78, Goed Begin

Goed Begin

Allemaal de beste wensen! Maak er een positief en inspirerend jaar van. Ik ga wat meer mindfulness proberen te leven en te werken. Hopelijk zijn jullie deze eerste dag van het jaar net zo relaxed gestart als meneertje Dirk. De 1e dag van de 365-dagen-kaartjes van de Flow en daar staat gelijk een een mooie tekst op: je kunt altijd opnieuw beginnen. Zo ga ik dit jaar gewoon weer opnieuw beginnen met het kweken van het Stevia plantje het is al 2 jaar niet gelukt maar heb de zaden weer dapper besteld, eens zal het toch lukken?

Post navigation

3 comments on “Dag 78, Goed Begin

  1. If first you dont sucsede you must try again and again !!!!

    Good luck met al je plannetjes en ondernemingen en ik hoop dat de nieuwste tak een Bloeming bisnis zal zijn !! !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.