Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 77, BIJ

BIJ

Ik wens jullie allemaal een BIJzonder gezellige en veilige jaarwisseling. Mocht je vuurwerk afsteken doe het veilig en denk aan de dieren ook aan de dieren die buiten leven en het nu zwaar hebben met al dat geknal. Heb je goede voornemens dan wens ik je er BIJzonder veel suc6 mee. En is 1 van je goede voornemens meer kleur en geur in je tuin te brengen denk dan in het BIJzonder aan de drachtplanten. Tuinderij Ganzert gaat ze weer volop kweken en dit jaar hebben we ook 1 jarige BIJenboompjes, die kunnen dan mooi de volle grond in. Alvast proost op een BIJzonder diervriendelijk, milieuvriendelijk en heel gezond en positief 2012.

Post navigation

2 comments on “Dag 77, BIJ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *