Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 69, Zaden

Zaden

Terwijl ik druk ben met de voorbereidingen voor de kerstborrel werd het nieuwe werk alweer gebracht. Diverse zaden en ook nog knollen van de aardpeer. Kom maar op nieuw (tuin) jaar! De buitenboel ook nog wat meer in de kerstsfeer gebracht want van het weer moeten we het niet hebben. En…….een andere camera, hoera! Dit is even een tijdelijke, Nikon D50 want de D90 was nog niet op voorraad en aangezien ik niet de geduldigste ben aangaande zonder camera zitten hebben we tijdelijk een D50 die ik zo weer kan inruilen op de D90. Net al met Bjorn naar de Rijn geweest om de camera te proberen maar lijkt goed!

Post navigation

One comment on “Dag 69, Zaden

  1. Altijd weer spannend welke zaden er op zullen komen
    Hihi toch maar een tijdelijke camera in plaats van foto,s maken met je mobiel , haha Fun ben blij dat de tijdelijke je tot nu toe bevalt who knows misschien is het wel n blijvertje !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *