Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 68, Lief cadeautje

Lief cadeautje

Vanmorgen samen met Joey onze bank naar Trisha-Lynne gebracht. We konden de bus van Jan en Sandra lenen dus waren we niet afhankelijk van het weer. Ttisha-Lynne gaf ons een tas met cadeautjes mee voor al haar collega-tuinders en voor Berry en mij zat er een super lief en zelfgemaakt cedeautje in. Kerstverlichting met daarom heen super leuke lampenkapjes van papier…En op de vensterbank in de keuken had ik net een donker hoekje wat nu gezellig verlicht is, thnxxx!  De lampjes heb ik om de eerder gekochte kerstcreatie van de kerstmarkt gewikkeld. Vanmiddag werd er ook nog een grote kerstdoos gebracht vol leuke cadeautjes uit onverwachte hoek, dank-je-wel lieve Rosalyn. Onze kerst kan nu al niet meer stuk…

Post navigation

2 comments on “Dag 68, Lief cadeautje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *