Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 67, Laatste klusjes

Laatste klusjes

Vanmorgen hebben Joey, Jeffrey en Bart de laatste hele grote paal de grond uit gekregen. Pieter en ik hebben de mesthoop verder uitgereden en dan zijn we bijna klaar! Dan kan het land weer terug naar de buurman. Dit is waarschijnlijk ook de laatste foto vanaf mijn Nikon D40, Frits zoals ik de camera altijd noem is bijna overleden en dat is te zien ook aan de kwaliteit van deze foto. Frits kan opgestuurd worden naar Nikon maar ik vrees door mijn intensieve contact met Frits dat Frits met pensioen kan. Maar nu??? Want zonder een goede Frits kan ik niet leven zeker niet met mijn 3×365 blogs. Maar voor er een opvolger is zal ik me moeten behelpen met de camera van mijn mobiel, Android. Vandaag is ook de wijnbestelling binnen gekomen en hebben Pieter en ik alle pompoenen op de composthoop gegooid. En nu op naar de lente want……vandaag de kortste dag dus vanaf morgen steeds weer wat langer licht, jippie!

Post navigation

3 comments on “Dag 67, Laatste klusjes

  1. een boek wat je uitgelezen hebt die je in de kast kan zetten , zodat n ander er weer wat mee kan Op naar een Nieuw spannend boek en wellicht Nog spannender dan deze !!! Arme Frits rust zacht hihhiihi je hebt alle jaren Goed dienst gedaan !! suk6 met het vinden van een waardige opvolger voor frits !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *