Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 66, Welkom Terug

Welkom Terug

Gisterenavond laat heb ik Josefien terug verhuist naar achteren. Josefien had het voor tussen de andere 9 hennen niet naar haar zin, de andere 3 witte hennen lopen achter. De bedoeling was dat alle hennen na het vertrek weer naar de voorwei zouden gaan op Blond na. Maar Juliaantje kwam zelf terug gelopen en Pipi had ik snel daarna terug gezet omdat ze gepikt werd. Maar waarschijnlijk willen de dames voor geen blondies in hun toompje want ook de witte Josefien werd gepest. Het beste kun je kippen bij elkaar zetten als ze al slapen en dat werkt echt. Josefien is blij weer achter te lopen dat merk ik aan alles en ze werd ook direct weer geaccepteerd. Ebbi de egel had al 2 dagen niet gegeten pffff met angst en beven heb ik haar uit haar hol van stro getild maar gelukkig ze leeft nog ws door de kou alvast aan een klein winterslaapje begonnen. Heb net haar schaaltjes eten alweer bij kunnen vullen. Met Bart en Gerrit nog aan de Drachtplantentuin gewerkt en over de cursus bijenhouden gesproken.


Post navigation

2 comments on “Dag 66, Welkom Terug

  1. Oef Ebbi de boel niet zo laten schrikken hoor. Hang even een bordje buiten van ik slaap of zoiets ;>))))
    En de andere kippies zijn gewoon jaloers op die mooie witte kleur. Dat is het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *