Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 65, Hart

Hart

2 berken in de voortuin moeten gekapt worden om licht te maken voor de drachtplantentuin. Ook vind ik ze totaal niet voor het huis passen dus dat is mooi meegenomen. Deze boom staat aan het pad en mocht van mij ook wel wel. Ja mocht….want nadat Britt mijn hartedief is overleden zag ik ineens dit mooie natuurlijke hart op de stam van de boom. En nu we na 22 januari misschien het startkapitaal van eetbaar hout bij elkaar gelopen hebben komt deze boom ook weer van pas. Want de ge-ente stammen moeten in een schaduwrijke omgeving staan. Een prachtige hartjesboom dus! Vandaag druk geweest met de kerstpakketten voor ons personeel, ze worden leuk! En nu kijken of de bank achterin mijn ozo handige multipla past voor een nieuw huis….

Post navigation

2 comments on “Dag 65, Hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *